Pretvori svoju ideju u svetski uspešan proizvod.

Napravi sledeći click™

Želiš da radiš ali nećeš da se vezuješ za stalan posao? Tražimo snalažljive i samostalne inženjere za spoljne saradnike. Napravi klik (click™) pločicu i zaradi 200 evra. To je hiljadu evra za pet klikova. Isplata se vrši po završenom projektu u neto iznosu (porez plaća MikroElektronika) na osnovu potpisanog ugovora o autorskom delu. Uz to, najuspešnije projekte nagrađujemo bonusima.

Od Vas se traži da

1. Pre svega imate ideju. Kakvu klik pločicu biste hteli da projektujete? Za šta će služiti? Koji modul će imati na sebi? Kako će se zvati?

2. Dostavite svu tehničku dokumentaciju neophodnu za izradu korisničkih uputstava i naloga za proizvodnju (šematik, Altium fajlove, BOM…).

3. Verifikujete finalni prototip koji treba da ispunjava tehničke, funkcionalne i vizuelne standarde koje smo propisali za klik pločice (MikroElektronika će snositi troškove izrade jednog, finalnog prototipa kojeg ćemo Vam poslati na test).

4. U nekom od naših kompajlera napravite softverski test primer koji demonstrira funkcionalnost klik pločice.

(Precizna i temeljna uputstva na dnu strane)

Kad jednom ovladate svim standardima koji čine klik klikom, za svaki sledeći projekat će vam biti potrebno manje vremena. Možete praviti klikove jedan za drugim, ili uzimati projekte sporadično. Vi imate kontrolu, radite kada i koliko želite.

Zavisno od vaših mogućnosti, projektovanje klikova može biti dodatna zarada, ili glavni izvor prihoda. Za iskusne inženjere, klik pločica je mali zalogaj; za one koji su na početku karijere, to je prilika za sticanje iskustva.

Standardna forma, mala veličina, raznovrsnost, kompatibilnost sa najpopularnijim platformama današnjice — klik pločice su postavile novi standard u svetu razvojnih alata. Podjednako su popularne među hobistima i profesionalcima. Najveći svetski proizvođači nam poklanjaju svoje čipove i module kako bi imali svoj klik. Napravite sledeću klik pločicu, i osim zarade, imaćete međunarodno relevantnu referencu za svoj CV.

Zvuči dobro? U nastavku je sve što vam je potrebno da biste započeli prvi projekat. Pregledajte autorski ugovor. Proučite svu dokumentaciju za izradu klikova.

Nakon toga, pošaljite nam CV i spisak ideja za klikove. Sačekajte da vam odobrimo projekat, i počnite sa radom.

Javite nam se:

Dozvoljeni formati: *.ZIP, *.RAR, *.PDF, *.DOC, *.DOCX,

Maksimalna veličina fajla: 8MB

Please leave this field empty.